4.jpeg 1.jpeg SAM_2917.JPG SAM_2915.JPG SAM_2918.JPG
4.jpeg
1.jpeg
SAM_2917.JPG
SAM_2915.JPG

Te huur: Hoofdstraat 43, 5481 AA Schijndel

€ 180,- /mnd
Type object Kantoor
Aanvaarding In overleg
In units vanaf 11 m²

Beschrijving

COMFORTABEL ONDERNEMEN
Comfortabel ondernemen, dat is waar De Bank in Schijndel voor staat. Bijvoorbeeld omdat onze kantoren, vergaderruimtes en algemene ruimtes je alle benodigde faciliteiten bieden. En omdat bij De Bank een gezellige, laagdrempelige sfeer en gezonde bedrijvigheid zorgen voor een prettige werkomgeving. Maar ook omdat wij een interessant concept bieden voor een comfortabele prijs.

Of je nu zzp’er bent of mkb’er, startende of gevestigde ondernemer, flexwerker of honkvast: De Bank is comfortabel in alle opzichten! De Bank is gevestigd in het voormalige Rabobank-gebouw aan de Hoofdstraat in Schijndel.

Indeling

KANTOORRUIMTE
Wil je graag een kantoor voor jezelf? Wij hebben 22 kantoorruimtes in een verzamelgebouw met een verscheidenheid aan startende en gevestigde bedrijven. Of je nu fulltime of parttime wilt huren, wij verwelkomen je graag.

We hebben 22 verschillende kantoorruimtes, die variëren in grootte van 11 tot 70 m². Naast de kantoorruimte kun je gratis gebruik maken van vier spreekruimtes en een presentatieruimte, die je kunt reserveren bij de receptie. Er is ook een grote werktafel in de gezamenlijke ruimte die vaak wordt gebruikt om met collega ondernemers een kop koffie of thee te pakken.

FACILITEITEN
Al onze huurders kunnen gratis gebruik maken van de vele faciliteiten van ons gebouw. Zoals de vergader- en presentatieruimtes tot 40 personen, koffie- en thee, bemande receptie, ruime parkeergelegenheid en lunchruimte. Voor internet krijg je je eigen netwerk, zowel bekabeld als draadloos.

CONTRACTEN
De huurcontracten worden aangegaan voor de duur van ten minste een half jaar en kennen een opzegtermijn van drie maanden. Geen langlopende contracten dus en daarmee ideaal om te starten of eventueel door te groeien. Schoonmaak van de gezamenlijke ruimtes en onderhoud van het pand zijn bij de prijs inbegrepen.

FLEXPLEK
Een dagje rustig werken in een prettige omgeving? Of vind je het juist fijn om aanspraak te hebben tussen het werken door? We horen veel verschillende redenen om af en toe een dag bij de Bank te komen werken.

OPEN FLEXPLEK
Je kunt gebruik maken van een werkplek in de openbare ruimte van de Bank. Stroom, wifi, koffie en thee zijn inbegrepen.

GESLOTEN FLEXPLEK
Bij een gesloten flexplek kun je gebruik maken van een spreekruimte of een ingericht kantoor. Ideaal als je ook mensen wilt ontvangen.

VOORWAARDEN
Een dagdeel loopt van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.
Eventueel afwijkende tijden kunnen worden besproken met de receptie.
Als gebruiker van flexplekken heb je voorrang op nieuwe huurders bij doorstroming naar een vast kantoor.

Voor prijzen voor de flex plekken kunt u contact opnemen met receptie van de Bank: 073-2032007 of per mail info@debankschijndel.nl

VERGADERRUIMTE
Ben je in Schijndel op zoek naar een plek voor een vergadering of presentatie? Bij de Bank hebben we een zestal spreekruimtes en vergaderruimtes van verschillende groottes. Centraal gelegen met een goede parkeergelegenheid.

SPREEKRUIMTE
We hebben verschillende spreekruimtes, voor vier, zes en acht personen. Je gasten worden ontvangen aan de receptie en begeleid naar de ruimte. Stroom, wifi, koffie en thee zijn inbegrepen.

PRESENTATIERUIMTE
De presentatieruimte kan gebruikt worden in verschillende opstellingen. Het aantal personen is afhankelijk van die opstelling en loopt op tot maximaal veertig.

VOORWAARDEN
Een dagdeel loopt van 9.00 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 17.00 uur.
Eventueel afwijkende tijden kunnen worden besproken met de receptie.
De presentatieruimte is voorzien van AV-apparatuur en een flipover met toebehoren.
Broodjes of lunch zijn op aanvraag en tegen vergoeding beschikbaar.

Voor prijzen voor de presentatieruimtes kunt u contact opnemen met receptie van de Bank: 073-2032007 of per mail info@debankschijndel.nl

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 05303
Huurprijs € 180,- per maand
Borg € 180,-
Servicekosten € 127,95 per maand
Inrichting Optioneel
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Dinsdag 11 oktober 2022
Bouw
Type object Kantoor
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwperiode 1967
Keurmerken Brandveiligheid
Oppervlaktes en inhoud
In units vanaf 11 m²
Indeling
Aantal bouwlagen 1
Locatie
Ligging In centrum
Lokale voorzieningen Bank binnen 500 meter
Geldautomaat binnen 500 meter
Restaurant binnen 500 meter
Winkel binnen 500 meter
Supermarkt binnen 500 meter
Bereikbaarheid Bushalte binnen 500 meter
Treinstation op 5000 meter of meer
Trein voorhalte op 5000 meter of meer
Afrit van de snelweg op 4000 meter tot 5000 meter
Energieverbruik
Energielabel G
Uitrusting
Aantal parkeerplaatsen 20

Kaart

Sluiten

Recent bekeken