Waarom een verkoopmakelaar?

Speel je met de gedachte om jouw woning te verkopen? Dan heb je vast veel vragen, zoals bijvoorbeeld: hoe snel wordt mijn huis verkocht en wat zal de opbrengst zijn? Kies je voor Jan Wouters als jouw persoonlijke verkoopmakelaar, dan zorgen wij dat je ontzorgd wordt in deze spannende tijd. Wij gaan voor de hoogst mogelijke opbrengst en een snelle verkoop van de woning, gecombineerd met prettige, betrouwbare en vakkundige begeleiding.

Waarom Wouters Makelaardij als jouw lokale verkoop makelaar.

Wouters Makelaardij is een makelaarskantoor wat al meer dan 20 jaar actief is als makelaar in de regio Schijndel, Veghel en Sint-Oedenrode en kent de lokale woningmarkt als geen ander. We zijn persoonlijk en duidelijk, want bijna niets is persoonlijker, dan een huis verkopen. Daarbij draait het allemaal vooral om duidelijkheid, duidelijke informatie, duidelijke onderhandelingen en duidelijke overeenkomsten. Alles om problemen achteraf te voorkomen.

Bij ons ben je ook aan het goede adres voor al je vragen rond de aankoop van een woning.

Kies zelf hoeveel makelaar je nodig hebt.

Zoveel mensen, zoveel wensen. Dat geldt ook voor de verkoop van je woning. Daarom bieden wij meerdere pakketten aan; van het basis tot het compleet pakket. Bij onze pakketten geldt: hoe meer je zelf doet, hoe minder je betaalt!

We komen graag vrijblijvend bij je langs om onze werkwijze verder uit te leggen, en meteen een goed persoonlijk advies te geven.

Ook een tevreden klant worden? Bel nu 073 - 5430683 of e-mail naar info@woutersmakelaardij.nl voor een vrijblijvende afspraak en/of gratis waardebepaling.

Gratis waardebepaling aanvragen Bekijk onze beoordelingen