Taxaties

Heeft u een taxatierapport nodig voor een hypotheekaanvraag, aankoopbeslissing, echtscheiding, nalatenschap of wellicht voor een ander doel? Als taxateur verzorgen wij dat op deskundige wijze voor u. Het taxatierapport kan al na enkele dagen voor u klaar zijn.

Betreft het een hypotheekaanvraag voor de financiering van de woning? En gaat u verbouwen? Dan kan ook een waarde na verbouwing worden opgenomen. Dat biedt u doorgaans meer financiële mogelijkheden! 

NWWI

Wij zijn aangesloten bij het validatie-instituut NWWI en kunnen daardoor aan de eisen van dit keurmerk voldoen. Nagenoeg alle banken in Nederland verlangen bij een financieringstaxatie een NWWI-taxatierapport.

Wat is het NWWI?

Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een validatie instituut voor woningtaxaties. Het NWWI zorgt ervoor dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen tot stand komt. Taxateurs die bij het NWWI zijn aangesloten, moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Ze kennen de regio en leveren een onderbouwd en betrouwbaar taxatierapport.

Taxatierapport met NWWI-keurmerk aanvragen?

U kunt op 2 manieren een taxatierapport met het NWWI-keurmerk aanvragen. Uw hypotheekadviseur kan voor u contact opnemen met het NWWI, maar u kunt ook zelf via de website van het NWWI het taxatierapport bij ons aanvragen.

Taxatie aanvragen