Beschrijving

TE KOOP PER INSCHRIJVING OP VRIJWILLIGE BASIS.

OPEN HUIS
Woensdag 21 september van 18.00u tot 19.30u

HEERLIJK VRIJSTAAND WONEN! Deze vrijstaande woning met ruime garage is heerlijk vrij gelegen op een ruim perceel van 1705 m2. Dit buiten de bebouwde kom van Sint-Oedenrode en aan de rand van Son en Breugel.  De woning is onder andere voorzien van een lichte woonkamer, gesloten keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond, bijkeuken en 2 slaapkamers op de eerste verdieping. De privacy biedende achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van een garage en een tweetal bergruimtes. Op korte afstand treft u het gezellige centrum van Son en Breugel met diverse (sociale) voorzieningen en de uitvalswegen naar Eindhoven en ‘s-Hertogenbosch. (Koper dient rekening te houden met renovatie- c.q. moderniseringskosten).

Indeling

In de entree/hal treft u de meterkast, trapopgang naar de verdieping en een toiletruimte (staand + fonteintje). De hal is afgewerkt met een tegelvoer en gestucte wanden en balkenplafond. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, gesloten keuken en slaap-/studeerkamer. De woonkamer is voorzien van een haard en beschikt over diverse raampartijen die zorgen voor een prettige lichtinval. De wanden zijn voorzien van stucwerk in combinatie met schoonmetselwerk. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een gesloten keuken. De keuken is voorzien van een in lengte opgesteld keukenmeubel, uitgevoerd in eiken met een betegeld keukenblad. Het keukenmeubel beschikt over diverse boven- en onderkasten, lades en apparatuur: 4-pits gaskookstel, spoelbak, afzuigkap en een oven. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een tussenportaal (met witgoedaansluitingen). Vanuit het tussenportaal heeft u toegang tot de achtertuin en de badkamer. De slaap-/studeer kamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en geeft tevens toegang tot de badkamer. De badkamer is grotendeels betegeld en voorzien van een ligbad en vaste wastafel.

Eerste verdieping

Overloop met toegang tot twee slaapkamer en een vaste kast met opstelling van de cv-combi (Nefit HR bj.2015). De slaapkamers zijn voorzien van vloerbedekking en een schrootjesplafond.

Tuin

De woning wordt omringd door veel grond wat zorgt voor een fraai beeld. De achtertuin is heerlijk vrij gelegen op het westen met een aangelegd terras, diverse bergingen, bomen en diverse borders en planten. Door de grootte van het perceel heeft u diverse mogelijkheden om bijvoorbeeld hobbydieren of paarden aan huis te houden. 

GARAGE: 
Aan de zijzijde is de vrijstaande garage gesitueerd. De garage is in spouw opgetrokken, voorzien van een betonvloer en beschikt over een kanteldeur, loopdeur, elektra en een vliering.

Bijzonderheden

- Bouwjaar: 1977
- Perceeloppervlakte: 1705 m² 
- Woonoppervlakte: circa 90m2
- Inhoud: circa 320m³ 
- Lichte woonkamer
- Gesloten woonkeuken 
- Ruime garage met diverse mogelijkheden 
- Slaap- en badkamer op de begane grond 
- Tuin rondom 
- Op korte afstand van diverse (sociale) voorzieningen
- Te koop per inschrijving op vrijwillige basis
- Recht van gunning aan verkoper voorbehouden
- Koper dient rekening te houden met renovatie- c.q. moderniseringskosten
- Voor virtuele rondleiding kunt u op onze site terecht
- Aanvaarding in overleg


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken