Beschrijving

Vooroorlogs!!
Karakteristieke (jaren ‘30) vrijstaande woning met veel ruimte, gelegen aan de levendige Boschweg in Schijndel. De woning beschikt over een Z-vormige woonkamer, gesloten keuken en bijkeuken, 3 slaapkamers en garage. Dit alles is gesitueerd op een hoekperceel met veel privacy. De woning verkeert in redelijke staat van onderhoud en beschikt nog over veel authentieke elementen, dit neemt niet weg dat de nieuwe eigenaar wel rekening zal moeten houden met het moderniseren van de woning.

Indeling

U komt binnen in de entree/hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer. De Z-vormige woonkamer is voorzien van grote ramen (met glas in lood) die zorgen voor een optimale lichtinval. De kamer is afgewerkt met vloerbedekking, behang wanden en authentiek plafond. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot een praktische kelder, speel- studeerkamer en de gesloten keuken. De speel-, studeerkamer is voorzien van een wastafel en afgewerkt met ook vloerbedekking, behang wanden en authentiek plafond. In de keuken treft u een simpel keukenmeubel aan in lengte opstelling. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de badkamer en bijkeuken. De badkamer is basic uitgevoerd met vloer- en wandbetegeling en een douche en vaste wastafel. De bijkeuken biedt toegang tot de achter tuin en het toilet.

Eerste verdieping

Middels een vaste trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping. De overloop is afgewerkt met vloerbedekking en geeft u toegang tot 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn afgewerkt d.m.v. vloerbedekking, behang wanden en schrootjes plafonds.

Tuin

De voortuin is netjes aangelegd met diverse borders en planten en biedt toegang tot de achtertuin. De achtertuin is gedeeltelijk bestraat en voorzien van een gazon en diverse plantenborders. Aan de achterzijde is nog een achterom en een garage gesitueerd. De garage is voorzien van een stalen kanteldeur en elektra.

Bijzonderheden

-Bouwjaar 1925
-Perceel 425 m2
-Inhoud 473 m3
-Vrijstaande woning met authentiek karakter jaren 30-tig
-L-vormige woonkamer
-3 slaapkamers
-Vrijstaande garage
-Privacy biedende achtertuin
-Sociale voorzieningen op korte afstand
-Voor een virtuele bezichtiging kunt u op onze site terecht (bekijk virtuele tour)
-Aanvaarding in overleg

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Kenmerken